En Etkili Geciktirici Hap Hangisi ? Sprey mi ?

 

En etkili Geciktirici Hap Hangisi ? Dünya üzerinde satılan bir çok geciktirici hap bulunmaktadır. Sizler için bir çok geçiktirici hapları inceledik detaylı test videolarımıza yotube kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Dapoxtin ilk olarak Amerika'da satışa sunulmuş ve satış rekorları kırarak çok kısa sürede Amerika'da en çok satılan geciktirici sırasında birinci sıraya yükselmiştir. İçeriğinde bulunan epidium sayesinde hem gecikme hemde sertleşme problemlerinin önüne geçmektedir.

Erken boşalma bir çok erkeğin korkulu rüyası haline gelmektedir. Erken boşalma sorunu %100 ortadan kaldırmak yok etmek malesef imkansızdır. Bir ilaç içeyim ve ömür boyu erken boşalma sorunu yaşamayayım gibi bir durum söz konusu değildir kesinlikle.

Geciktirici Sprey mi Yoksa Geciktirici Hap mı ?

Bu sorunun cevabı oldukça basittir. Nasıl bir cinsel ilişki istediğinize göre cevabı farklılık gösterir. Sağlıklı ve konforlu bir cinsel ilişki yaşamak istiyorsanız cevabımız Dapoxtin Geciktirici Hap dan yanadır. Çünkü speyler kimyasaldır ve direk olarak penis üzerine sıkıldığından dolayı penisinize zarar verebilir. Geciktirici spreyler sıkılan bölgeye lokal anestesi uygular ve o bölgeyi hissizleştirir ve doğal olarak cinsel ilişkiden bir şey anlamazsınız. Doğal olarak size hissiz bir ilişki sunar.

Yorumlar

Hemen izle

Hemen Al